L’Ajuntament d’Arenys rep 750.000 euros de la Diputació

Els diners es destinaran a projectes d'inversió

  • Ràdio Arenys // Foto: cedida
  • Dijous, 21 Gener 2016 11:41

Maresme 2014/2015, ajuntament arenys de mar

Estanis Fors ha afirmat que amb els diners rebuts de la Diputació es podran posar les noves lloses de la riera, arreglar els carrers dels veïns de la zona de la Musclera, i la tercera fase del Teatre Principal.

A més, de mica en mica es van coneixent convocatòries de subvencions supramunicipals a les quals Arenys hi pot optar. En concret, ara s’ha obert el catàleg de la Xarxa Barcelona, també de la Diputació. En aquesta convocatòria s’hi vol presentar el mercat municipal, i altres projectes vinculats a Serveis Socials i Mobilitat.

Fins ara han mantingut dues trobades amb cadascuna de les formacions amb l’objectiu de poder aprovar uns números que aniran a ple finalment el pròxim 28 de gener. Estanis Fors ha explicat que encara no hi ha res tancat i que, ara com ara, no sap segur si hi haurà partits que hi votaran a favor o s’abstindran.

Finalment, Estanis Fors ha respost ERC sobre la consulta ciutadana sobre  el futur de la biblioteca i el rial del Bareu. Fors ha afirmat que, fins i tot, voldria fer la consulta ciutadana per un altre projecte, la construcció de l’hotel a plaça Lloveras.