Una consulta per decidir el futur de la biblioteca i el Bareu

Arenys deixa en mans de la població la decisió

  • Ràdio Arenys // Foto: cedida
  • Dilluns, 11 Gener 2016 00:00

Maresme 2014/2015, biblioteca arenys de mar

L'Ajuntament d'Arenys de Mar convocarà una consulta per decidir el futur de la biblioteca  i el Bareu. La tria d’aquests dos projectes no és a l’atzar, ja que fa molt temps que estan encallats. L’alcalde, Estanis Fors, ha explicat que on els grups municipals no es posen d’acord és en el trasllat de la biblioteca. I és que el govern municipal aposta pel Calisay, però altres formacions creuen que les Clarisses o el Xifré són espais més idonis. Fors ha afirmat que la millor opció és deixar la decisió a la població.

Consulta vinculant

Estanis Fors ha destacat que la decisió que prengui la població serà vinculant, igual que el que es determini pel rial del Bareu. Fors ha assenyalat que abans hi haurà una reunió amb el veïnat. Tot i això, hi ha partits que opten perquè aquesta consulta sobre el projecte del rial la facin només els arenyencs que hi viuen.

De fet, el rial del Bareu va ser un dels temes pels quals l’oposició va preguntar en el ple d'octubre. El govern va explicar que havia enviat el projecte de drenatge i pavimentació a l’ACA com a consulta.