L’Oficina de turisme d’Arenys registra un 25 per cent més de visites

Bona valoració, a manca del balanç final, de la temporada per part de l’Ajuntament

  • Redacció
  • Dijous, 03 Setembre 2015 11:59

Maresme 2014/2015, ajuntament arenys de mar
La Oficina de Turisme d’Arenys de Mar ha augmentat en un 25 per cent les visites d’enguany respecte de l’estiu de l’any passat. Unes 400 persones més s’han adreçat per buscar informació, sobretot, cultural.El regidor de turisme, Joan Miquel Llodrà, destaca que l’estiu, pel que fa a visitants, ha estat molt bo. Pel que fa a les nacionalitats dels visitants, Llodrà destaca que hi ha hagut molts francesos, seguits dels alemanys i anglesos. Indica també que des de fa anys hi ha també una colònia d’holandesos significativa.

El tipus de públic que ha passat per l’oficina busca un turisme cultural que s’interessa per visitar els museus o el cementiri. Un turisme que combina el jovent i la gent gran. Segons Llodrà, l’Arenys de turisme cultural està funcionant molt bé i això s’ha aconseguit, diu, gràcies a la tasca realitzada des de la pàgina web o la presència de la població en fires que es fan fora.

Les guinguetes, contentes

També l’Associació de guinguetaires fa un balanç positiu d’aquests mesos, assegurant que el bon temps ha ajudat. La seva presidenta, Susanna Coll, explica que el bon temps ha propiciat que la gent vagi a les guinguetes. El balanç, diu, és molt positiu.