El restaurant Pòsit tanca després de no pagar la concessió a Ports

La justicia ha de dictaminar ara si els mobles són d’un postor o dels treballadors

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 23 abril 2015 12:41

Maresme 2014/2014, el posit d'arenys

Els intents dels treballadors per tirar endavant el Restaurant Pòsit no han aconseguit prosperar. Els 15 treballadors del negoci, a qui l’empresa  deu 12 pagues, han anat al carrer i denuncien que el tancament ha estat molt precipitat. En declaracions a Ràdio Arenys, un dels treballadors explicava que des de l’empresa els hi deien que no els hi podien pagar perquè Ports també havia de cobrar el cànon de la concessió i, en realitat, aquest no estava rebent els diners.

Per mirar de trobar una solució, a partir del gener els treballadors van agafar les regnes del restaurant i es van reunir amb Ports de la Generalitat, tot i que no han aconseguit arribar a cap acord. Ports els oferia la possibilitat de seguir amb el negoci però havien de fer unes reformes valorades en mig milió d’euros.

En tancar el Restaurant, ha aparegut un suposat postor que reclama com a propis els mobles que queden dins de l’edifici, ara tancat amb cadenat, cosa a la qual s’hi han oposat de ple els treballadors. La qüestió dels mobles ha arribat a la Justícia i ara el jutge ha de dictaminar si els mobles són propietat del postor o dels treballadors.