Arenys de Mar augmenta el nombre de rutes guiades fins a cinc

La primera d’elles serà ‘Arenys Indiana’ el pròxim dia 8 de febrer

  • Redacció
  • Dijous, 29 Gener 2015 12:13

Maresme 2014/2015, rutes arenys de mar

L’Ajuntament d’Arenys de Mar i l’entitat Sinera Cultura van iniciar, l’any 2014, el projecte d’oferir cada mes una ruta cultural gratuïta per tal de presentar als visitants de la vila maresmenca el patrimoni, història, tradicions i llocs emblemàtics d’Arenys de Mar.

Tot això en un cicle de tres rutes de temàtiques diferents. Fins a 468 persones de tota Catalunya es van apropar a Arenys de Mar gràcies a aquesta iniciativa l’any passat.
Enguany, l’ajuntament de la vila vol continuar amb el projecte, ampliant el cicle a cinc rutes que es podran realitzar durant el 2015 de manera totalment gratuïta.

Aquestes rutes són ‘Arenys Indiana’, ‘Una vila entre turons’, Arenys de lletres’, ‘El cementiri de Sinera’ i ‘El Port d’Arenys, tradició i futur’. Per consultar les dates i reservar només cal contactar amb l’Oficina de Turisme d’Arenys de Mar. Les places per cada ruta són limitades.

La primera de les rutes serà ‘Arenys Indiana’ que, amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme, tindrà lloc el pròxim 8 de febrer a les 11h amb sortida des de la plaça de l’ajuntament.