L’enderroc de Can Vives començarà la setmana que ve

Aquesta ampliació dotarà al Teatre Principal de 300 metres quadrats addicionals.

  • Redacció
  • Dilluns, 12 Gener 2015 10:23

Maresme 2014/2015, vives

Tot i que l’enderroc de Can Vives a Arenys de Mar començarà la setmana que ve, aquesta ja s’han fet els primers treballs previs referents al protocol de detecció d’esquerdes. El regidor d’Urbanisme de la vila, Santi Fontbona, explicava que l’objectiu del protocol és la detecció d’esquerdes a les cases adjacents per si hi hagués algun problema durant l’enderroc. A partir d’aquí, Fontbona diu que ja podrà començar de manera immediata l’enderroc un cop es retirin tots els voluminosos que hi ha dins l’edifici.
Fontbona destaca que s’ha retardat fins ara l’enderroc per fer-lo coincidir amb l’inici d’obres d’ampliació i així, evitar que quedi un solar buit al carrer de l’església.

Aquest projecte d’ampliació per la casa de Can Vives permetrà tenir un espai que inclourà un magatzem i taller d’escenografies, sala d’assaig i espai polivalent. Aquesta ampliació dotarà al Teatre Principal de 300 metres quadrats addicionals. Des de la Societat Coral l’Esperança es mostren il·lusionats que, finalment, es pugui tirar endavant aquest projecte que es va començar a gestar ara fa 4 anys. Es preveu que les obres per l’ampliació s’iniciïn al mes de febrer.