Comença a instal·lar-se el “Botó Vermell” als comerços d’Arenys

Nou sistema de seguretat que posa en contacte directe botiguers i policia

  • Redacció
  • Divendres, 12 Desembre 2014 00:00

Maresme 2014/2015, boto vermell

El nou sistema de seguretat que servirà per posar en contacte directe a la policia amb les botigues en cas d’emergència, el conegut com a ‘Botó Vermell’, s’ha començat a instal·lar ja als comerços. Can Piany va ser la primera botiga de la vila en instal·lar aquesta alarma silenciosa que s’activa a través del telèfon mòbil. L’empresa que ha creat l’aplicació es va desplaçar fins al comerç per ensenyar com funciona l’aplicació. La regidora de Governació, Belén Quintero, també hi va ser present i va valorar molt positivament que aquesta campanya s’engegui ara, just abans de nadal.

Quintero va afegir que hi ha més comerços interessats i que la policia de barri és l’encarregada d’explicar els avantatges d’aquesta aplicació. Sebastià Górriz, cap de la policia local, també es va desplaçar per a la instal·lació i la posterior prova de l’aplicació per veure que tot funcionés correctament.

Tant Gorriz com Quintero van voler recordar que aquest sistema no el poden sol·licitar cases particulars però sí que està obert a masies aïllades de la vila per estar en contacte directe amb els cossos de seguretat.