Noms propis dels personatges esportius de l’any

Els esportistes que més han destacat durant el 2003

No és fàcil fer una recopilació completa del millor que ha donat de sí el món de l’esport mataroní durant un any. La setmana passada vàrem donar una ullada el millor que van fer els equips i aquesta setmana tractarem de resumir el millor que han fet les seves individualitats. El més destacat ha estat això, tenint en compte que serà ben rebuda qualsevol aportació que es pugui fer.

BÀSQUET

Núria Martínez es va proclamar campiona estatal amb la Universitat de Barcelona- FCB, i va tenir un paper ben destacat en la consecució de la medalla de bronze a l’Europe absolut amb la selecció espanyola.

Eva Rovira va quedar campiona estatal cadet amb Univ. Barcelona FCB

HOQUEI PATINS

Marta Bartrés (GrupClima Mataró) va quedar subcampiona d’Europa absoluta amb Espanya i va jugar amb Catalunya contra Portugal.

HANDBOL

El mataroní Sergi Fuster (Arrate) va obtenir l’ascens a Divisió d’Honor.

WATERPOLO

Jordi Fernàndez, Víctor Flores i Jordi Garcia amb Catalunya contra Polònia. Victòria per 6-4. Jordi García va obtenir el setè lloc a la Univertsiada Albert Garcia va ser preseleccionat júnior estatal i Pau Casals ho va ser en la selecció juvenil estatal.

MOTICICLISME

David Tomàs va quedar tercer en el cam-pionat d’Espanaya «extreme»

SUPERHOME

El mataroní Israel Garrido es va proclamar a Salou guanyador del «Super Home» estatal.

PETANCA

Manel Barbecho, Javier Ortiz, Raul Lago i José Luís Delgado, de Penya l’Esplanada van quedar campions d’Espanya de tripletes.

TRIATLÓ

Regina Mola (CNM) es va proclamar subcampiona de Catalunya de duatló de muntanya

José Luís Cano (CNM) va quedar campió catalunya de duatló.

TAEKWONDO

Toni Moreno (Tonbal) va quedar campió català tècnica i va ser 3r als estatals.

Laia Rodado (Gimnàs Calzada) va quedar subcampiona estatal cadet, i junt amb An-na Casabella i Xavier Cabanillas (Calzada) van guanyar l’or el campionat català júnior

Alex Mancha, Àlex Amores (Tonbal), Marc Casado, Crisdtina Sànchez, Jaime Sebastián i Adan Nevado (Oleguer) i Estefania Torru i Nuri Serra (Won’s), van obtenir el títol català infantil en combat.

KARTING

Guillem Boquet va obtenir el títol de campió català de resistència i va guanyar el Trofeu Ariosco Yamaha

Enllaços a altres esports:
Natació
Atletisme
Tennis taula
Ginmàstica
Ciclisme
Billar


Redacció // El Tot Esport