L’Agrupació Musical del Maresme diverteix en el seu Concert de Nadal

Èxit de la banda en un Monumental que no arriba ni al mig aforament

Ahir dia 28, jornada dels Sants Inocents, va ser el diumenge elegit per l’Agrupació Musical del Maresme per perpretar el seu segon “Concert de Nadal” i ho va fer seguint el talant i el repertori ja tradicional de la Banda, amb el seu estil característic, en un concert que va resultar, per sobre de tot, molt entretingut i amè.

La Banda, el director de la qual s’estrenava en una ocasió com aquesta, va ser fidel com és ella i va obrir la vetllada amb Xàbia de Salvador Salvà, per seguir amb un popurri de nadales força interessant. Pizzicatto Polka i un molt bon tema, La belle Hélene, van servir per arribar a la mitja part.

A la represa, el director va lluir una llufa prou adient a l’esquena, i el concert va emigrar a paratges més agraïts musicalment. El passeig amb trineu i Brahms van portar el concert al seu punt culminant, amb Olas del Danubio i la mítica Marxa Radetzky de Strauss, mitjançant la qual es va instaruar, per uns minuts, al Monumental, l’ambient de la Viena reimperial de cada primer de gener.

El bis, provocat per un públic content de tant afí a la causa, fou una genial marxa cristiana de la filà contrabandistes, una de les més peculiars de les filás de les que participen en les festes de “Moros i Cristians” de les terres natals del director de l’Agrupació, l’elèctric Pere Bono.

Aquesta peça, genial, va servir per cloure un repertori que va ser del gust de l’escàs públic que es va congregar al Monumental. Certament, amb l’espectacle tant apte que ofereix, i de quina manera, l’Agrupació Musical del Maresme pot aspirar a congregar molta més gent que no siguin ni família ni amistats.