Al·legacions contra l’adjudicació de la Recollida Selectiva d'Arenys

L’ajuntament considera que l’empresa ha seguit el procés correctament

  • Redacció - Xavi Salbanyà
  • Dimecres, 30 Octubre 2013 13:34

Arenys CLD Brossa

L’Empresa CLD ha interposat un recurs contra l’adjudicació de la recollida selectiva a l’empresa Arca del Maresme a l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals. Així li ha fet saber l’organisme a l’Ajuntament qui ha rebutjat el recurs perquè consideren que el procés que ha seguit l’empresa guanyadora ha estat el correcte.

CLD no demana que es faci un nou concurs d’adjudicació per a la gestió de la recollida selectiva, sinó que es retiri a l’Arca del Maresme del concurs per no haver presentat uns números correctes pel que fa als preus unitaris. Mentre s’espera la resolució de l’Òrgan Administratiu Contractual, l’Ajuntament ja ha fet un informe on es posa de manifest que el procés que ha seguit l’empresa guanyadora del concurs ha estat correcte pel que fa als números.

CLD no és la segona

Si s’acceptessin les al·legacions, que poden arribar en els pròxims 15 dies, l’Ajuntament hauria d’adjudicar el servei a la segona empresa que va quedar en el concurs que no seria tampoc CLD, ja que va quedar cinquena. Aquesta és ja la segona vegada que CLD presenta al·legacions al concurs.