Carme Parera recull el guardó com Arenyenca de l’Any 2012

La Sala d’Actes de la Biblioteca s’omple per l’entrega de l’almorratxa

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 24 Maig 2013 13:05

Maresme, Arenys de Mar, Carme Parera

Carme Parera, botiguera de la part alta de la Riera i treballadora solidària, va rebre el passat dissabte l’almorratxa que l’acredita com a Arenyenca de l’Any 2012 després d’aconseguir més de la meitat dels 663 vots.

Durant l’acte d’entrega, que va omplir la Sala d’Actes de la Biblioteca,  el seu fill, Marià Pérez Parera, va voler destacar diferents trets que defineixen la seva mare, entre els quals hi ha, sobretot, el treball amb les persones. Per la seva banda, el president de Càritas va manifestar que Carme Parera era de les millors col·laboradores de l’entitat, sobretot per la seva dedicació combinant família i feina.

També el president de l’Associació d’Informadors d’Arenys de Mar, Enric Sierra, -organitzadors del premi- va destacar la tasca de Carme Parera, de qui va subratllar que no tenia preu. I per la seva banda, l’alcalde, Estanis Fors, va parlar sobre la seva relació amb Parera des de petit i el seu esperit d’ajuda.

Finalment, l’homenatjada va tenir paraules d’agraïment a la gent de Càritas, a més d’aquells que passen per la seva botiga, Serveis Socials, i sobretot Mossèn Martí Amagat.
A més de l’almorratxa, Càritas també va voler reconèixer la tasca de Parera amb diversos obsequis.