Projecte per eliminar les barreres arquitectòniques del cementiri

S’està a l’espera del vistiplau ja que el cementiri és un Bé d’Interès Cultural

El Cementiri de Sinera suprimirà les seves barreres arquitectòniques. Aquesta setmana ha quedat redactat el projecte definitiu que ha fet l’arquitecte municipal i s’està a l’espera que la Generalitat en doni el vistiplau ja que el cementiri està catalogat com a Bé d’Interès Cultural.

El regidor d’Urbanisme d’Arenys de Mar, Santi Fontbona, ha destacat que d’aquesta manera es pot solucionar un problema de fa molt temps com és l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda a tot el recinte. Fontbona ha explicat que es col·locaran rampes entre cadascun dels 7 nivells que hi ha al cementiri, així com 3 obertures laterals a través de la darrera ampliació del nínxols.Catalogat

El cementiri de Sinera està catalogat com a Bé d’Interès Cultural des del 1995, de manera que els Serveis Tècnics han fet arribar el projecte de supressió de barreres arquitectòniques al Departament de Cultura. Fontbona creu que possiblement a finals d’any ja podrien donar la confirmació al projecte per iniciar les obres.

En no arribar el cost del projecte als 30.000 euros, aquest no haurà de sortir a concurs i es podrà adjudicar directament.