Gran èxit en la inauguració del mercat setmanal del Cros

La inauguració va ser-hi present una àmplia representació del consistori

Aquest diumenge l’Oficina del Pla de Barri de Sant Miquel del Cros i el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament van organitzar una jornada festiva per inaugurar el mercat setmanal del veïnat del Cros, nou espai comercial al carrer que compta amb una cinquantena de parades i que es va posar en marxa el passat dia 3 de juny.

La inauguració va estar presidida per una àmplia representació del consistori argentoní, encapçalat per l’alcalde Ferran Armengol, a més del diputat de comerç i esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Subiana; el president del Consell Comarcal Miquel Àngel Martínez; la vicepresidenta Maria Isabel Ferreras; així com l’alcalde de Pineda de Mar i Diputat provincial Xavier Amor.

L’acte inaugural va comptar també amb la presència d’un divertit grup de dinamització, així com diverses activitats i tallers destinats als més petits, que van arrossegar a moltes famílies d’Argentona i de Mataró fins al mercat. El mercat setmanal del Cros tindrà lloc cada diumenge de 9 a 2 del migdia.