Visita del Vendrell en el retorn de l’AGD Mataró

El CH Mataró vol encarrilar la permanència

Aquest dissabte el Mataró torna a la competició després d’unes setmanes de descans, amb les piles carregades per seguir la seva lluita per evitar el descens. El rival que visita el pavelló Jaume Parera a les 20:30 és el Vendrell, segon classificat de la lliga, aspirant a l’ascens i un vell conegut de l’hoquei patins mataroní.

Als anys seixanta hi va haver molta rivalitat entre l’Esport Ciclista Mataró i el Vendrell, enfrontant-se set vegades a la màxima categoria amb el següent balanç: dues victòries per l’equip del Baix Penedès, quatre pels mataronins i un empat. Després el Mataró va baixar i anys més tard també el Vendrell, i es van trobar als anys vuitanta a 1a Nacional. Posteriorment tots dos van caure en picat, i el Mataró es va recuperar i va tornar a pujar però els vendrellencs van trigar molt més i no s’havien tornat a trobar fins ara.

A la primera volta el Mataró va aconseguir empatar a el Vendrell, esgarrapant el primer punt fora de casa de la temporada, a veure si a casa poden rematar la feina i superar a un candidat a l’ascens com ja van fer amb el San Antonio fa poques setmanes. Els tres punts serien molt valuosos per allunyar-se dels cinc llocs de descens a categoria autonòmica.