El Tot Mataró i Maresme, més líder amb 73.000 lectors

El Tot Mataró es consolida com el líder a Mataró i Maresme

El setmanari El Tot Mataró i Maresme aconsegueix un nou màxim històric de lectors, 73.000 lectors setmanals, en la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació que va ser presentat aquest dijous 30 de juliol a Barcelona. Això suposa un augment de 7.000 lectors respecte la darrera onada i referma “El Tot” com a líder destacat a Mataró i comarca amb 13.000 lectors més que el setmanari Capgròs que té 60.000 lectors.

 

Aquest augment d’El Tot Mataró fa pujar a la revista fins la novena posició en el rànquing de Barcelona de setmanaris (gratuïts o de pagament), arribant al nivell de revistes consolidades com El Jueves, i sent el segon gratuït més llegit a la província. Pel que fa a l’àmbit de Catalunya, és el catorzè setmanari més llegit, i es veu superat només per dos gratuïts (La Fura i Latino Barcelona).

73.000 gràcies!

No hi ha millor manera de marxar de vacances que sabent que seguim tenint la confiança dels nostres lectors i que en guanyem de nous, de segur molts de joves com els que van guanyar els premis del concurs de cartells alternatius. També ens fa molta il·lusió superar per primera vegada la barrera dels 70 mil lectors, és a dir, que cada revista és llegida per més dues persones de mitjana. I això una setmana després de saber que la nostra web www.totmataro.cat ha duplicat visites un any després del seu redisseny global. Per cert, una web que de moment no descansa ja que seguirà les evolucions del Festival Shakespeare amb cròniques dels espectacles a càrrec de Comas Soler, i les festes d’Argentona i la Garrinada. Però des d’El Tot ja volem avançar que no ens conformem amb les xifres i després d’aquest merescut descans per vacances, tornarem amb les piles carregades per seguir amb la nostra voluntat de millora constant. Moltes gràcies de nou, esperem que hagueu gaudit d’unes Bones Santes i passeu unes bones vacances!El Tot Mataró i Maresme