Els Whiskyn's enceten al Clap la gira pel circuit català de sales

El passat dia 3 els Whiskyn’s van actuar al Clap presentant per primer cop a Mataró les cançons del seu darrer disc, Lluny, el cinquè de la banda. Aquest va ser el primer concert de la gira organitzada pel “Circuit Català de Sales” i “Ressons”, que pretén acostar grups cada cop més importants dins el panorama musical català a les principals sales del país.

El concert es va fer en un ambient força íntim, donades les dimensions i el públic de la sala, que no passava del centenar de persones, segurament perquè era un dijous. Tot i això, a mesura que l’actuació avançava la gent es va anar animant cada cop més fins al punt que un grup de seguidores van desplegar una pancarta felicitant el cantant de la banda pel seu recent aniversari. El repertori es va basar principalment en cançons del Lluny, tot i que també hi va haver cabuda per temes mítics de la discografia dels reusencs com “Guia’m”, “Lila” o “Sentiments”.

Violeta


PROPERES CITES AL CLAP
-Dijous 17 d'octubre: Sidonie
També dins el circuit català de Sales, arriba aquest grup, una de les revelacions del passat any 2001. Tenen moltes influències, des de Beatles, a David Bowie passant per Rolling Stones. Una curiosa proposta de veure el pop més psicodèlic.

-Divendres 18: Guaraná
El grup alacantí presenta al Clap el seu nou disc, titulat "Vampiros en la Habana". Un treball que denota l'evolució del grup, i que promet més rock que en la seva anterior etapa.