El Cirera perd amb el líder

Victòries del Juventis i el Molinos

El Cirera va perdre a casa davant el Llefià, el líder de la categoria, i d’aquesta manera diu definitivament adéu a tota opció de lluitar per les dues primeres places. Els dos equips van sortir a jugar a l’atac i tot i que al final dels noranta minuts de joc només es van veure tres gols s’haurien pogut veure molts més. Primer Albert va fer el 1 a 0 pel Cirera, però només set minuts més tard els badalonins van fer la igualada amb la que s’arribaria al descans. A la segona part la dinàmica va ser la mateixa, ocasions a banda i banda sense que cap dels dos equips donés per bo l’empat. Però l’únic que va ser capaç de marcar va ser el Llefià en una jugada on va semblar bastant clar que hi havia fora de joc. En l’última jugada del partit el Cirera va tenir dues rematades consecutives que el porter visitant va salvar in extremis.

El Pla d’en Boet que aquesta setmana estrenava nou entreandor, Ramon Flores que aquesta mateixa temporada havia entrenat el Calella de Primera Territorial, va tornar a perdre i continua en llocs de descens. Els mataroinins no van poder fer davant el Penya Morera que és un dels candidats a jugar al promoció d’ascens, i que a la mitja part ja havia encarrilat el partit amb el 2 a 0.  Després d’aquesta derrota la permanència cada cop es complica més, i segons ens va comentar el delegat de l’equip groc, l’entitat està fent un esforç per trobar un parell de jugadors per reforçar la plantilla i assolir la salvació. La nota positiva de la jornada van ser les victòries a casa del Juventus per 3 a 2 davant el Canet, i del Molinos per 1 a 0 davant el Bufalà. Amb aquests tres punts aquests dos equips de la nostra ciutat s’allunyen de les places de descens, on a part del Pla d’en Boet, també hi trobem la Llàntia que aquesta setmana va perdre al camp del Llavaneres per 2 a 1.