Estrenem Marcador a Totmataro.cat

Totmataro.cat estrena un nou servei dedicat als amants de l'esport

Després de la posada en marxa per Santes de la nostra nova pàgina web, totmataro.cat, ara per Reis els regalem als nostres lectors i internautes El Marcador, un servei que s’anirà actualitzant jornada rere jornada amb els resultats dels diferents equips de la nostra ciutat. D’aquesta manera tothom que ho vulgui podrà veure les resultats de la setmana, així com les classificacions i els horaris i prèvies del futbol, el bàsquet, l’handbol, l’hoquei, el waterpolo o el tennis taula. D’aquesta manera amb un simple cop de vista podrem saber, per exemple, el resultat del GrupClima Mataró, els punts del CE Mataró, o l'horari del proper partit del CN Mataró Quadis.

 

En aquesta estrena els lectors  ja poden consultar El Marcador amb cinc lligues de cinc espors diferents a ple rendiment, i el mòdul que veuran a la portada de la web i a les notícies esportives. S'ha de dir però, que en les properes setmanes es veuran incrementades amb altres lligues com ara les de bàsquet i waterpolo femení.

Aquesta novetat ha estat possible gràcies al treball del programador José Luis Antúnez, de Mindeos.net, i d'Àlex Gomà, iniciant una tasca que reforça la feina que fan i seguiran fent cada setmana la redacció d'El Tot Esport. La voluntat és clara: donar una informació més concreta, ràpida i exacta a tots els mataronins i maresmencs que setmana rere setmana ens escolleixen per seguir l’actualitat, en aquest cas esportiva, de Mataró i comarca.

Visita el Marcador