Ja tenim guanyador de l'iPod!

També hem regalat dos albums fotogràfics

Aquest migdia s'ha fet el sorteig de la promoció Estrena morena de la nova imatge del portal, totmataro.cat. Els premis que es sortejaven han estat dos àlbums fotogràfics, cedits per iGrafic, i un iPod, cedit per simomac.net. Els participants al concurs eren més de 300 persones que han participat en la promoció, ja fossin nous subscriptors o subscriptors que ens han fet arribar la seva opinió sobre la nova web de totmataro.cat.

Els tres guanyadors:

1er premi - iPod (cedit per simomac.net)

Francesc Bermúdez Guillamonamb el número 133 del sorteig

2ons premis - Àlbums fotogràfics (cedits per iGràfic)

Antonio Fernández Suarezamb el número 29 del sorteigiSercon (pseudònim del correu electrònic)amb el número 224 del sorteig

Amb aquest sorteig ens han arribat moltes opinions sobre els primers dies del nostre portal nou.

El participant 205 ens deia això: "Em sembla una pàgina prou aconseguida, bastant completa i sencilla a la vegada amb el sentit de que es troba molta informació sense cap dificultat."

El participants 208, ho describia de manera semblant: "M'agrada molt més el disseny que l'anterior web. A part sembla molt més funcional, amb més apartats i més fàcil de buscar la informació. Enhorabona!"

Al participant 215 li sembla un bon canvi: "M'agrada molt la nova interfície, tant pel seu disseny com per la seva facilitat de navegació. Ara els continguts es troben més facilment."

Al participant 234 també hi ha vist una millora: "La veritat és que ha estat una sorpresa agradable el veure el nou portal, està  millorat i visualment és millor, felicitats."