La primera fase de les obres del complex esportiu del Sorrall avança a bon ritme

L’alcalde de Mataró, Manuel Mas, i el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Albert Batlle van visitar ahir les obres del nou complex esportiu del Sorrall que s’està construint al barri de Cerdanyola en terrenys municipals. Durant la visita, les autoritats, juntament amb responsables de la concessionària Nuscamps, van veure que ja estan construïts “els vasos de les tres piscines interiors que tindrà el complex, així com l’estructura i fonamentació de tot l’edifici central”.
La primera fase de les obres es preveu que estigui enllestida durant la primavera del 2003 i, segons l’Ajuntament, comprendrà:
-L’edifici principal: amb tres piscines cobertes, dues sales de fitness i gimnàs, les saunes, les sales de massatge i bany de vapor, els diferents grups de vestuaris, la infermeria, el bar i les zones administratives i de recepció.
-Una gran pista descoberta
-Una zona exterior de solàrium enjardinat
-Una pista de volei-platja
-Una pista poliesportiva
-Dos aparcaments de vehicles en superfície

Els números del complex esportiu
És preveu que durant el primer any de funcionament, complex esportiu del Sorrall donarà servei a unes 3.400 persones de Mataró i dels pobles més propers. Les obres tenen un cost de més de set milions d’euros (més de mil milions de pessetes). D’aquesta quantitat, la Diputació de Barcelona aporta un milió i mig d’euros (250 milions de pessetes) i l’Ajuntament contribueix amb uns 700 mil euros (125 milions de pessetes). L’edifici ocuparà una superfície de més de 7.000 m2, tot i que les obres afecten uns terrenys municipals de gairebé 18.000 m2.

Redacció// Freqüència Iluro