Els Jocs Europeus de l'Esport i la Salut 2004 es faran a Mataró

La propera edició dels Jocs Europeus de l'Esport i la Salut, que es farà el juny del 2004, es celebrarà a la ciutat de Mataró. Per aquest motiu, el president del Patronat Municipal d’Esports, Francesc Melero, viatjarà aquest cap de setmana a París, per tal de recollir el testimoni simbòlic que els organitzadors de la present edició entreguen als següents encarregats de la celebració. Aquest tesimoni, és una petita olivera, que concretament li serà entregada diumenge.

Aquests jocs, que se celebren cada dos anys, representen un altre manera de veure l'esport. Tot tipus d'activitat esportiva hi té lloc, sigui o no de caire competitiu. Això permetrà que els milers d'esportistes europeus que vinguin a Mataró a participar (es calcula que entre deu i quinze mil persones, entre esportistes i acompanyants), podran practicar diferents activitats amb esportistes i clubs locals. L'objectiu primordial d'aquests Jocs és promoure la pràctica de l’exercici físic.

Nomenament a Budapest
El passat 6 de març, el consell plenari del Patronat Municipal d'Esports va decidir fer la sol.licitud per demanar l'organització d'aquests Jocs Europeus de l'Esport i la Salut, a la Comission Européenne du Sport et de la Sante (CESS), a través de la Federació Catalana d’Esport. Aquest organisme, reunit a Budapest, va dicidir nomenar Mataró com a seu de la propera edició, l'any 2004.

Redacció// Freqüència Iluro