El Mataró amarra un punt amb bona defensa

L'equip groc-i-negre encadena la tercera jornada consecutiva sense rebre cap gol

El CE Mataró només va poder empatar davant el filial del Nàstic, però tenint en compte les baixes que patia a la davantera l'equip groc-i-negre no deixa de ser un punt valuós de cara a aconseguir la salvació i serveix a més per encadenar la tercera setmana consecutiva sense perdre.Jaume Creixell, a part de l'absència ja coneguda des de fa temps d'Albert Martínez, tenia les baixes de Landi i Mourad, cosa que deixava la davantera amb molts pocs recursos. La primera part va ser molt fluixa, sense gairebé cap atac una mica organitzat per cap dels dos bàndols que arribés amb claredat a l'àrea rival. L'única ocasió clara de gol la va salvar amb els peus Imanol, quan als 12' va rebutjar una rematada de Virgili a boca de canó.

A la represa als problemes que tenia l'equip local en atac s'hi va afegir la baixa de Marc Esteban que havia sortit de davanter centre i que va patir un cop a la primera part, i ni Uri ni Rovira van oferir garanties per foradar la defensa tarragonina, i el primer xut local a la segona part va arribar a falta de cinc minuts per al final, que va ser quan el partit es va animar una mica, però Rovira en bona posició va xutar desviat, uns moments després que l'àrbitre invalidés un gol de Callicó per fora de joc.

Per sort a l'altra banda la defensa, amb Víctor Duran molt bé al mig, no va deixar més opció als visitants que els xuts llunyans que foren ben neutralitzats per un cada vegada més segur Imanol, que ja suma 270 minuts sense encaixar cap gol.

CE MATARÓ- POBLA MAFUMET 0-0

CE Mataró: Imanol, Javi, Víctor Durán, Kiku Rimblas, Quique, Gely, Sauras (Carrión 60'), Navarro, Marc Esteban (Ramon Rovira 46'), Uri Martín (Altuna 60') i Callicó.Pobla Mafumet: Carrillo, Sobregrau, Aimar, Ferran, Taranilla, Cristino, Esteve (Pitarque 68'), Edgar, Vladi(Villanova 56'), Virgili (Santana 83') i Edu Uribe.Àrbitre: Medié Jiménez. Targetes grogues a Quique delMataró i a Edgar, Edu Uribe i Esteve dels visitants.