Pastora aterra a Privat amb el seu “Circuitos de lujo”

El trio que presenta nou disc torna a Mataró després de protagonitzar la festa de carnestoltes d’ara fa dos anys

“Circuitos de lujo” és el nom del darrer àlbum de Pastora i segurament dins aquest tour de nivell aquest famós grup comandat per Dolo Beltran i els dos fills de Pau Riba, només podien ser a Mataró a la Sala Privat.

Presenten disc, ben calent i acabat de sortir del forn, només una setmana porta a la venda, tot i que fa mesos que van iniciar el llançament amb la promoció del single “Cuánta vida”.Més enllà del LolaPastora va saltar fa anys a l’estrellat de la mà de l’èxit “Lola”i aquella cantarella del “No me llames Dolores llámame Lola”. El primer àlbum també contenia altres cançons que van fer fortuna com per exemple “Tengo”.

Dos anys després van editar “La Vida moderna” amb el que van debutar a Mataró fent de grans protagonistes del Carnestoltes, en un concert on van aplegar 2.000 persones a la Plaça de Santa Anna. Llavors ja s’havia confirmat aquest grup i l’especial joc de cantant expressiva, efectes visuals i guitarra protagonista amb el que es disputen el protagonisme, respectivament, Dolo Beltran, Caïm i Pauet Riba.

Aquest divendres arriben a Privat carregats de ganes i piles, amb el seu pop electrònic força inclassificable com a arma seductora.

La Cita

Pastora, dins el tour “Circuitos del lujo” Divendres 7 de març, a les 24h al Privat. Preu: web 15 euros web; taquilla 20 euros.