Primavera per la pau presenta La passió del segle XXI

La coral presenta una passió des de l’òptica de la música moderna 

Prenent com a punt de partida l’estructura de la passió de vida i mort de Jesús de Natzaret, la coral mataronina Primavera per la Pau ens presenta, avui divendres al Foment Mataroní, la Passió del segle XXI. La cantata vol recollir les tristeses, penes i dolors que giren al voltant del segle en que vivim així com les seves alegries i esperances.

Tot i adoptar l’estructura de la passió de Crist, aquesta cantata vol presentar-se des d’una perspectiva totalment moderna, on els pensaments d’alguns dels personatges més emblemàtics del segle XXI serviran d’eix vertebrador a tot l’espectacle. La passió de Crist en clau modernaEls de la coral s’acompanyaran, com és habitual, d’una petita formació instrumentística que acompanyarà tant al cor com les lectures de poemes i lletres. I és que a la cantata la part recitada hi té també un paper molt important.

Així, escrits d’autors, cantants, escriptors o poetes d’arreu del món seran llegits pels membres de la coral. Bob Dylan,  Gandhi, José Agustín Goytisolo o Bob Marley són només alguns dels personatges que seran presents a la cantata a través de les seves paraules.

La Cita

La passió del segle XXI de Primavera per la pauDivendres 8 de febrer a les 21.30h al Foment Mataroní