Diumenge es va disputar amb un gran èxit el II Triatló Ciutat de Mataró

Abans d'ahir es va celebrar al passeig del Callao el segon Triatló Ciutat de Mataró, que amb uns 500 participants va esdevenir el triatló més participatiu de Catalunya. Aquesta competició va ser la primera prova de la temporada triatleta catalana, organitzada prl CN Mataró. La jornada va ser esplèndida, amb un temps molt favorable (possiblement una mica massa de calor), i es va demostrar que la prova mataronina es va guanyant un lloc entre les més prestigioses de l'estat.

Els favorits a priori no van decebre i Carlos Gil i Pilar Hidalgo, tots dos del club Excelent Center on hi figuren els millors especialistes, van pujar al més alt del podi. El recorregut de la prova era de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu. Al acabar el tram aquàtic, el tritleta del CN Mataró Santi Pellejero anava en primera posició, però en terra ferma va anar perdent posicions fins al 17è lloc final. Francesc Lanuza va ser el millor del CN Mataró, acabant en 12a posició.

La prova mataronina era la classificatòria per al campionat estatal de triatló, i Carlos Gil va haver de lluitar de valent per a superar als seus competidors. Gil va superar en el darrer tram a peu a D. Henestrosa (Excelent) i a A.J. Rodríguez. Pilar Hidalgo no va tenir tants problemes i va demostrar la seva superioritat sobre les rivals més directes. Dels triatletes mataronins cal destacar a Toni Noé, que va guanyar en veterans II, el segon lloc per equips en la categoria femenina del CN Mataró, la tercera plaça de Paula Pérez en sub-23 femenines i el 4t i 7è llocs de Bernat Moragas i Arnau Canet en sub-23.