Diumenge es disputa la desena edició de la duatló de muntanya 'Ciutat de Mataró'

Organitza el CN Mataró i la novetat és una duatló infantil

El diumenge dia 27 de gener es disputa la desena edició de la Duatló de muntanya “Ciutat de Mataró” que com cada any organitza la secció de triatló del Centre Natació Mataró, junt amb la Federació Catalana de Triatló i amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de la nostra ciutat. Com és habitual, aquesta competició, que està inclosa dins del Circuit Català de Muntanya, se celebra als voltants de l’Estadi Municipal d’Atletisme i consta de dos trams de cursa a peu i un de bicicleta de muntanya.Els participants prendran la sortida a 2/4 de 10 i faran primer un tram de 6 km a peu, després un de 17 km de bicicleta de muntanya (BTT), per acabar amb un darrer recorregut de 3 km de cursa a peu.

L’any passat el guanyador va ser David Henstrosa (CT Manresa) amb un temps de 1h 20 min 45 s, mentre que José Luís Cano va ser el primer mataroní acabant en quart lloc. El CN Mataró va dominar per equips. A la categoria femenina el triomf va ser per a Beth Serrano (Reus Ploms),i el seu club va triomfar per equips.

Per tal de donar una mica més d’ambient a la matinal, una vegada s’hagi acabat la prova absoluta es disputarà per primera vegada una Duatló Infantil, amb recorreguts de 200 m/ 500 m i 200 m per a les edats entre 6 i 10 anys i del doble, o sigui, 400 m / 1000 m i 400 m per als d’edats entre 11 i 14 anys.

La inscripció fins al 24 de gener era gratuïta, però pel que no ho hagi fet i hi estigui interessat es pot fer pagant 5 euros fins el mateix dia de la prova.