Es reprèn la Divisió d’Honor masculina de waterpolo

El Quadis rep la visita del Canoe madrileny

El dissabte es reprèn la competició a la Divisió d’Honor de waterpolo, que ara mateix després de disputada la primera jornada de la segona volta registra la següent classificació: Barceloneta 34, CN Barcelona 32; Terrassa 31; Alcorcón 21; Sant Andreu 20; Sabadell 19; CN MATARÓ QUADIS 16; Martiànez 13; Mediterrani 11; Canoe 9; Plaza 3; Sevilla 0.

13a jornada (12 gener)

Mediterrani- SevillaCN MATARÓ- CanoeCN Barcelona- AlcorcónPlaza- BarcelonetaMartiànez- SabadellSant Andreu- Terrassa

L’equip del Centre no pot fallar en aquest compromísEl CN Mataró Quadis, que marxa situat en zona de “play-off” i ha assegurat la seva presència a la Copa del Rei que s’ha de jugar entre els dies 1 i 3 de febrer a Saragossa, rep el dissabte dia 12, a les 12:45 hores, el Canoe de Madrid, un dels rivals assequibles, però que a la primera volta va donar un bon ensurt a l’equip d’Ernest Gil derrotant-lo per 11-10 en el partit jugat a Madrid. Però aquí a Mataró, els madrilenys, que fora de casa només han pogut guanyar a Sevilla i per la mínima, haurien de caure derrotats de forma clara, sempre que l’equip local surti degudament concentrat.El balanç és favorable als madrilenysEl CN Mataró i el Canoe han jugat fins ara 13 partits a la Divisió d’Honor estatal amb un balanç de 5 victòries locals, 1 empat i 7 victòries visitants. I és que anys enrere l’equip madrileny havia estat dels més potents de l’estat arribant al títol la temporada 1998-99, en la qual els dos equips es van enfrontar en vuitens de final del “play-off” i el CN Mataró va guanyar aquí per 9-6 a l’equip que després seria campió.

El darrer partit es va jugar fa dues temporades i la victòria va ser per a l’equip local per un contundent 20-13 en partit jugat a la Municipal. La darrera victòria del Canoe aquí es remunta a la temporada 2000-01,(6-7).