La música negra més genuïna de la mà de The Pepper Pots

La banda actua aquest dissabte al Clap

La Sala Clap de Mataró presenta dissabte la banda The Pepper Pots, una formació nascuda el 2002 a les terres gironines que ens porta la música negra de les orquestres del segle passat.  Rock, ska, reagge, tots els estils seran presents en un concert per als amants de l’ska més genuí.

The Pepper Pots ens presenta en aquesta ocasió el que és el seu darrer disc, “Shake it!”. Aquest treball és un retorn a l’estil de les bandes negres jamaicanes que els anys seixanta protagonitzaven les pistes de ball americanes.  

Per a la gravació del disc, The Pepper Pots ha comptat amb col·laboracions d’alt nivell com els jamaicans The Pioneers i a més s’ha enregistrat amb una orquestra formada per 20 músics amb instruments de l’època. Espectacle asseguratThe Pepper Pots està format per onze músics i porta sempre amb ell una estètica elegant i totalment apropiada a la música que fan. Per a tots aquells que tinguin ganes de ballar, la formació promet convertir la sala del Clap en una autèntica pista de ball a l’estil dels anys 60. La diversió i el ritme estan assegurats.

La cita

The Pepper PotsDissabte 12, a les 10 de la nit al Clap. Preu: web: 5€ anticipada: 6€ taquilla: 9€