La traquil•litat regna en la Nit de Naps i Cols als dos Arenys

No s'han hagut de lamentar aldarulls importants en la tradicional vetllada del 5 de gener

Un any més, la tranquil·litat ha estat la nota destacada als dos Arenys durant la Nit de Naps i Cols. A Arenys de Mar, algunes bromes s'han repetit, com la penjada de roba interior a la Plaça de l'Església. També s'ha barrat el pas a l'Església i a l'Ajuntament amb maons i bancs. A l'edifici del consistori, a més, s'ha penjat un cartell de 'En Venda'. Tot i això, s'ha de lamentar la trencadissa de vidres en alguna finestra de l'Ajuntament, alguna casa particular i a la ràdio. La brigada municipal, però, ja retirava les bromes pels volts de les 11:30 hores.

La sisena edició del sopar de Naps i Cols va donar el tret de sortida a la festa en què els nois i noies pengen naps i cols als balcons dels altres. Com a novetat, enguany s'ha organitzat tres concursos: el millor poema, la millor fotografia, i el llançament de naps i cols. També s'ha realitzat una xocolatada al final de la nit.

A Arenys de Munt la nit també ha estat tranquil·la. Un concert del grup Strombers a l'Escorxador ha servit per obrir la vetllada. Des del pont fins l'Ajuntament s'han penjat tot un seguit de cartells d'arbre a arbre dedicats als regidors, partits polítics i persones destacades del poble. Entre d'altres bromes, també s'han 'segrestat' els Pares Noels que la gent penja als balcons i els han tancat dins les cabines de telèfons.