Manel Quirós, recull el seu premi per la portada de Nadal del Tot

El fotògraf volia reflexar en la imatge l’esperit consumista del Nadal

Manel Quirós, guanyador del concurs per escollir la portada nadalenca d’El Tot Mataró, va recollir el passat divendres 21 de desembre el seu premi, consistent en un reproductor mp3 Ipod. A més, Quirós va veure publicada la seva fotografia com a portada en el número 1.317 de la revista. Van lliurar l’Ipod l’editora del Tot Mataró Mari Carme Rodríguez i Simó Roig, gerent de Simomac.

Manel Quirós ha volgut reflexar en la seva fotografia la tendència que darrerament estan agafant les festes nadalenques: “últimament, el Nadal s’està convertint en una festa pels comerços, vaig pensar que seria una bona idea reflexar-ho en la foto”, diu Quirós. A més, Manel Quirós afirma que d’aquesta manera fugia dels tòpics nadalencs com els abres de Nadal o els Pare Noel.

Més de 30 fotosEl concurs de portades, una iniciativa que estrena aquest any El Tot Mataró, ha rebut més de 30 fotografies amb tota mena de motius nadalencs. La imatge de Quirós, ha estat escollida per la seva originalitat i pel fet que s’adapta molt bé amb el format de la portada de la publicació.

Aquesta iniciativa tindrà continuïtat en els propers mesos. Es recomana estar atent a aquestes planes, si es vol aspirar a un altre Ipod.

Enllaç d'interès 

La pàgina del concurs