Victòria pràctica del CN Mataró davant el CN Montjuïc (6-8)

CN MONTJUÏC: Colas, Pajuelo, Emili Hernández, Daniel Hernández (1), Arroyo, Hultgren (2), Juanpere, Delgado, Mangas, Pez, Aznar (3), López i Navarro
CN MATARÓ: Fernández, Flores, Piralkov (2), Matajsz (2), Bonca (2), Jordi Garcia, Alemany (1), Claveria (1), Urbano, Duro, Kiku Garcia, Cabré i Gonzàlez.
PARCIALS: 1-2, 3-3, 1-2 i 1-1.

El CN Mataró va sumar la segona victòria fora de casa després d’encadenar dues derrotes a la Piscina Municipal, tot i no jugar al seu millor nivell. La víctima va ser el cuer de la màxima categoria del waterpolo estatal, el CN Montjuïc, que tot i no arribar a plantar cara va estar sempre dins el partit.

Dorin Costras va plantejar una defensa zonal, en un principi per evitar les exclusions, però això va permetre a l’equip local jugar més tranquil en atac. A més, els àrbitres van arribar a sancionar al conjunt mataroní amb fins a 10 exclusions, mentre que l’equip local només en va patir tres en tot el partit. El 0-2 que reflexava el marcador en els minuts inicials de partit semblava indicar que el CN Mataró no patiria per endur-se la victòria, però ja abans d’acabar el primer quart va encaixar el 1-2. Tot i marcar l’1-3 a l’inici del segon període, el Mataró es va deixar empatar a tres gols. Al descans, l’equip visitant tenia un avantatge mínim d’un gol (4-5).

A la represa, els mataronins van sortir decidits a sentenciar el matx, i van obtenir la seva màxima renda (4-7). El Montjuïc es va mantenir dins el partit gràcies a les situacions de superioritat que aconseguia per les exclusions visitants. D’aquesta manera, l’equip local va poder posar-se de nou a un sol gol del Mataró en el darrer període (6-7), fent perillar la victòria visitant. Però un gol a falta de dos minuts per al final va donar la tranquil.litat a l’equip mataroní, al no deixar temps per a reaccionar al Montjuïc.