Una vegada més els cenebistes guanyen a la Municipal

Es manté la tradició (CN MATARÓ QUADIS- CN BARCELONA 9-11)

El Centre Natació Mataró Quadis un cop més va topar amb el Club Natació Barcelona, l'històric del waterpolo català, al qual no s'ha pogut guanyar mai, i que va decidir el partit en un primer quart en que els locals no van trobar el camí del gol.Els dos equips van mantenir un estret marcatge dels boies que van tenir molts problemes per rebre, davant la tolerànica arbitral, i les opcions de gol van passar pels xuts exteriors i les jugades d'home de més en les quals els barcelonins es van mostrar més encertats. Dins del tercer quart l'equip visitant va arribar a dominar per un ampli 3-10, però animats per un públic que mai va decaure els de Dorin Costras van saber remuntar fins un 8-10, amb un parcial de 5-0, que a falta de més de cinc minuts encara donava esperances, que es van diluir amb el 8-11. La defensa barcelonina va estar molt pendent d'un Jordi Garcia en bona forma i que en aquesta ocasió es va quedar sense marcar, mentre que a l'altra banda Kiko Perrone va ser l'estilet.

CN MATARÓ QUADIS- CN BARCELONA 9-11

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sànchez (2), Kadar (2), Iosep (3), Sziranyi, Pei Garcia (1), Kiku Garcia, Bach, Jordi Garcia, Adso Fernàndez (1), Cardenal i Marc Garcia.CN BARCELONA: Aguilar, Estrany, Gutiérrez (3), Kiko Perrone (4), G.Molina, Isaías, Firpo (1), Bell, Iván Pérez (1), Esteller (2), Mallarach, M.Molina i Badia.Parcials: 0-3, 3-3, 2-4, 4-1.