El Centre Natació Mataró Quadis primer de grup de la Copa LEN

El Sorrall va viure un gran partit en el qual els mataronins van doblegar el campió montenegrí

Després d'haver superat amb la facilitat que s'esperava l'Strakonice txec per 18-5 i amb més facilitat de l'esperada el Chania grec per 16-9, l'equip de Dorin Costras va obtenir una honorífica primera plaça del grup davant del Jadran Herceg Novi de Montenegro, un equip que havia estat campió de Sèrbia-Montenegro, abans de la seva independència, cosa que indica clarament el seu potencial, i que va cedir per 10-9 davant de l'equip mataroní davant d'un públic que va vibrar al Sorrall.El partit va començar amb un gol del capità Jordi Garcia, que va ser un dels herois del matx amb cinc gols. Però els montenegrins amb la seva figura Ivovic com a referent van capgirar el marcador i al segon quart van arribar a dominar per 3-6 aprofitant les moltes jugades d'home de més que els van concedir els àrbitres per la forta defensa local, que ja en el primer quart havia vist com Kadar el defensor de boia tenia dues exclusions.Però l'equip mataroní no es va rendir i amb dos gols de Jordi Garcia, un al final del segon quart i un altre a l'inici del tercer, i un altre d'Andrei Iosep va igualar novament el marcador, en uns momenst en que Jordi Fernàndez era insuperable.Les fortes defenses impedien que quasi cap pilota arribés a les boies, a costa de nombroses exclusions que en el cas de l'equip local els va deixar amb quatre jugadors menys disponibles per expulsió per acumulació (Fran Sànchez, Flores, Cardenal i Kiku Garcia), però sense que baixés la intensitat de joc.En el darrer quart Iosep i Jordi Garcia van marcar per col·locar el 9-8 al marcador, quant faltaven tres minuts. La pressió era increïble per ambdues parts i els xuts eren sempre molt forçats fins que Ivovic va aprofitar una jugada de superioritat per empatar a 9.En el darrer atac els mataronins també van forçar una exclusió a vuit segons del final i movent ràpidament la pilota va arribar a Pei Garcia que des del costat esquerre va marcar el gol del triomf sobre la botzina final.