El CN Mataró El Tot perd davant d'un altre equip més experimentat

CN MATARÓ EL TOT- MOSCARDÓ DE MADRID 9-12

L'equip de Vicenç Tarrés continua demostrant els seus progressos i la seva adaptació a la màxima categoria estatal en aquestes darreres jornades de competició, ja que tot i no poder aconseguir la victòria contra un rival més experimentat, es va reduir notablement la diferència amb que s'havia perdut a la primera volta.

Només un tercer parcial de forta defensa madrilenya i baix bagatge en el llançament va decidir un partit que hauria pogut tenir un final molt més igualat, i en el qual cal destaca, com la setmana anterior, l'eficàcia de Míriam Abril.

CN MATARÓ EL TOT- MOSCARDÓ DE MADRID 9-12
CN MATARÓ EL TOT:
Noèlia Gómez, Diana Roca, Carol Plaza (1), Berta Pérez, Estefania Casas (1), Helena Nicolàs, Íngrid Garcia, Elena Padilla, Estela Comella (1), Míriam Abril (3), Èrika Reyes (2), Gal·la Torner (1) i Marta Rodríguez (ps).
MOSCARDÓ: Moriente, Gutiérrez (1), Espinosa (1), Bautista (3), Justo (1), Ruiz, Gallego, Moncada (1), López, Aller (3), Jurado (2).
Parcials: 2-3, 2-2, 1-3, 4-4.

DIVISIÓ D'HONOR FEMENINA: 17a jornada
Sant Feliu- Sant Andreu 18-18
Sabadell- la Latina 16-5
CN MATARÓ EL TOT- Moscardó 9-12
Rubí- Ondarreta 7-21

Classificació: Sabadell 51; Ondarreta 43; Mediterrani 34; Moscardó 31; Sant Feliu 29; Sant Andreu 28; La Latina 17; CN MATARÓ EL TOT 12; Rubí i Concepción 3.

Resultats i classificació de la Divisió d'Honor Femenina de Waterpolo