3r partit: El CN Mataró s'enfonsa al segon quart i queda eliminat

Els egarencs van demostrar tenir un equip més complet

Amb les forces justes després de l'esforç fet poques hores abans, el diumenge el CN Mataró Quadis va quedar eliminat a Terrassa, davant d'un equip que va fer valer el factor de jugar a la pròpia piscina el desempat per passar a semifinals, on es trobarà amb el gran favorit, l'Atlètic Barceloneta.

El segon quart va decidir el partit
Aquest darrer partit va començar amb un ritme molt viu i amb una efectivitat en el llançament exterior que els dos equips no havien tingut el dia abans i així Robles, Mora van posar el 2-0, que va capgirar el romanès Andrei Iosep amb tres xuts marca de la casa, aprofitant la passivitat defensiva dels locals a l'inici del partit. El Quadis va defensar de forma una mica més oberta que el dia anterior i Jordi Fernàndez va està molt despert per avançar-se a la passada al boia, però un contraatac va equilibrar el marcador al final del primer quart.

Al segon quart la defensa egarenca es va mostrar molt més agressiva i va aconseguir deixar a zero a l'equip mataroní que perdia una pilota rera l'altra, i a més va imprimir un ritme molt alt al contraatac i va aprofitar bé dues jugades d'home de més acabades a la boia que van obrir una escletxa al marcador que ja seria definitiva.

El punt d'honor del capità maquilla el resultat
Al tercer quart amb Bonca eclipsat, el Quadis desaprofitava les superioritats i poc a poc l'aparença va ser la d'un equip derrotat i impotent en el qual només Iosep, autor dels cinc primers gols de l'equip, el mantenia en el partit, i d'aquesta manera la diferència va augmentar fins als quatre gols al final d'aquest període.

En el darrer quart va passar el mateix que el dia abans i, amb un Terrassa una mica relaxat, va ser el punt d'honor sobretot del capità Jordi Garcia el que va permetre maquillar el resultat fins aquest honrós 11-9 final.

CN TERRASSA 11 - 9 CN MATARÓ QUADIS
CN TERRASSA:
Juan Carlos Garcia, Sanz (2), Mora (4), Robles (2), Piralkov, Nagy, Raul Gallego (1), Aguilar, Pérez, Ivan Gallego, Marsal i Xavi Garcia (2).
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sánchez (1), Victor Flores, Andrei Iosep (5), Balajsz Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia, Florin Bonca, Jordi Garcia (3), Adso Fernandez, Pau Cardenal, Marc Garcia.
ÀRBITRES: Rodriguez i Donato.
PARCIALS: 3-3, 3-0, 2-1, 3-5.
EXCLUSIONS: 12 del Terrassa i 11 del CN Mataró, amb 10 jugades d'home de més per als locals, 5 acabades amb gol, i 11 per als mataronins, amb 3 gols, degut a una doble exclusió.