2n partit: El Terrassa iguala el "play-off" en un partit molt defensiu

En aquesta ocasió no es van aprofitar bé les jugades d'home de més i el xut exterior va ser molt fluix

El dissabte a la tarda es va jugar el segon partit a Terrassa i, després d'un partit poc vistós entre dos equips que durant molts instants es van mostrar molt esgotats, la sèrie va quedar igualada ja que els egarencs es van mostrar més efectius en el xut exterior per acabar guanyant de forma força còmoda tot i que al final els de Dorin Costras maquillessin el resultat.

L'equip local necessitava mostrar-se molt més agressiu en defensa del que havia estat a Mataró en el primer partit i des del primer moment Dani Nart va ordenar una forta pressió sobre Bonca i Iosep, deixant més espais a Sziranyi. i a la primera jugada això els va costar un penal en contra, però que després els aniria donant molt bon resultat i ja al final del primer quart dominaven al marcador per un mínim 3-2. Dorin Costras a l'altre banda plantejava una defensa tancada en zona per evitar el joc amb el boia del Terrassa.

Al segon quart el partit es va trencar absolutament, amb total domini defensiu i amb un balanç molt fluix en el xut exterior, sobretot per part de l'equip mataroní que no trobava mai posicions còmodes de llançament i va ser incapaç de marcar en aquests segons vuit minuts.

Els locals millors en el xut exterior
El matx es va animar en el tercer quart. Els egarencs van continuar arriscant i això els va costar un segon penal en contra que Bonca va convertir en el 4-3, però Marsal va replicar amb el seu segon gol de xut exterior. Immediatament, a la quarta tentativa, Fran Sànchez va culminar la primera superioritat de l'equip mataroní per reduir novament a un mínim 5-4. Piralkov d'un altre xut exterior va augmentar la diferència a dos gols i en l'atac següent va haver-hi la jugada clau del partit ja que el Centre va desaprofitar una jugada d'home de més, concedint al Terrassa la possibilitat d'un contraatac que va culminar Eric Marsal, el jugador més efectiu del partit.

A l'inici del darrer quart Nagy va guanyar l'esquena a la defensa local per marcar des de la boia i amb el 8-4 els locals ja van veure el partit guanyat i es van relaxar una mica. Els mataronins no es van rendir i emparant-se en les aturades de Jordi Fernàndez, van reduir la diferència fins la mínima expressió, i a més amb un parell d'oportunitats per Florin Bonca al contraatac per haver forçat la pròrroga, però el romanès estava massa esgotat per culminar-los amb èxit.

CN TERRASSA 8 - 7 CN MATARÓ QUADIS
CN TERRASSA:
Juan Carlos Garcia, Sanz, Mora (1), Robles, Piralkov (1), Nagy (1), Raul Gallego, Aguilar (1), Pérez, Ivan Gallego, Marsal (3) i Xavi Garcia (1).
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sánchez (1), Victor Flores, Andrei Iosep (2), Balajsz Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia, Florin Bonca (3, 2 de p.), Jordi Garcia (1), Adso Fernandez, Pau Cardenal, Marc Garcia.
PARCIALS: 3-2, 1-0, 3-2, 1-3.
EXCLUSIONS: 7 del Terrassa i 9 del CN Mataró, amb 8 jugades d'home de més per als locals, amb 2 gols, i 6 per als mataronins, també amb 2 gols, degut a una doble exclusió.