Triomf espectacular, cinquens i a Europa

Amb "un marcador d'handbol", el Quadis supera el Martiánez en el darrer partit de lliga

El Quadis va aconseguir aquest dimecres un triomf important de cara a afrontar els play-off al títol amb la màxima il·lusió, i ho va fer amb un marcador espectacular: 20-19, és a dir, 39 gols en 32 minuts de joc! Gràcies a aquests tres punts, els de Costras han acabat cinquens a cinc punts del Terrassa, el proper rival als quarts de final.

El rival, el Martiànez canari, només s'hi jugava l'honor i la possibilitat d'enxampar al novè classificat, però va sortir a la piscina amb una alta motivació que va servir per veure un partit elèctric amb un predomini dels atacs, amb certs jugadors certament inspirats. Els que van començar millor van ser els canaris, que es van arribar a col·locar 5-8 gràcies a l'encert de Bruder, Pablo i Artola, però els locals van saber reaccionar deixant un obert 9-9 al descans.

Canoners... i Baloo
Tot igual a la segona meitat, en la qual els canoners del Quadis, destacant per mèrits propis l'esquerrà Iosep amb set gols, van imposar la seva llei, però no es va aconseguir trencar el partit, arribant al darrer quart fins i tot amb algun petit desavantatge. Però al final, després d'empatar a 19, va aparèixer "Baloo", lluitant com només ell sap fer a la posició de boia i aconseguint un gol que classifica per Europa, però que sobretot dóna moral per encarar la fase decisiva de campionat. I és que els play-off ja són aquí!

CNMATARÓ-QUADIS 20 - 19 MARTIÁNEZ
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, David Díaz, Fran Sánchez, Victor Flores (3), Andrei Iosep (7), Balajsz Szrinanyi (5), Pei Garcia (4), Kiku Garcia, Florin Bonca (1), Jordi Garcia, Adso Fernandez, Pau Cardenal, Marc Garcia.
MARTIANEZ: Yurismel Horta, Ricard Sanchez, V. Bondarenko (2), Aday Doniz, Dusan Holas (1), Ruben Perez, Raul Silva (1), Mikel Artola (4), Guillermo Meca, Juan Pablo (4), Jorge Carpeño (2), Tomas Bruder (5), Carlos Davaro.
PARCIALS: 5-6, 4-3; 3-4, 8-6.