El Quadis demostra que és un gran equip i ja és cinquè

Extraodinari partit dels homes de Costras, en especial de Sziranyi (5 gols)

El Quadis ha aparcat definitivament els moments crítics de la temporada, quan es va arribar a dubtar de la capacitat d'aconseguir una bona classificació a la lliga. Un valuós empat a la piscina del Barcelona, i l'extraordinària victòria a casa contra el Sabadell deixen els mataronins cinquens i amb la moral molt alta de cara al play-off pel títol.

Els jugadors del Centre van començar el partit de manera espectacular, amb un "Balooo" Sziranyi que cada dia que passa segueix demostrant que a la zona de boia hi ha pocs jugadors que el puguin aturar. Contra el Sabadell va aconseguir cinc gols, i va ser un dels màxims responsables de l'escandalosa renda que s'havia aconseguit al descans (11-5). A partir d'aquí, i amb un Jordi Fernàndez molt encertat a la porteria, els sabadellencs –tercers a la lliga– només van aconseguir maquillar el resultat.

CN MATARÓ QUADIS 17 - 14 CN SABADELL
CN MATARÓ QUADIS:
Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sánchez (3), Víctor Flores (1), Andrei Iosep (2), Balasjz Sziranyi (5), Pei Garcia (1), Kiku Garcia (1), Florin Bonca (3), Jordi Garcia (1), Adso
Fernández, Pau Cardenal, Mario Lloret.
CN SABADELL: James Stanton, Marc Guimerà, Sergi Pedrerol (2), Gustavo Marcos (2), Julian Garcia (1), Daniel Cèrcols, David Villa, J.M. Garcia, Dani Ballart (3), David Palma, Jordi Millan (1), Matthieu Peisson (5), Sergi Garcia.
PARCIALS: 3-2, 8-3; 3-5, 3-4.

Resultats i classificació de la Divisió d'Honor de Waterpolo