El Quadis repeteix la història però amb canvi de rols

Aquesta vegada va ser el CN Mataró Quadis el que va cedir dos punts en el darrer segon

El CN Mataró Quadis va empatar a la Nova Escullera davant l'actual campió de lliga després d'haver dominat durant tot el partit i, al revés del que havia passat a València tres dies abans, encaixant un gol en el darrer segon (11-11).

Gran exhibició del CNM Quadis en el primer quart
El primer quart va suposar una gran exhibició de l'equip de Dorin Costras que va saber frenar molt bé el joc de l'equip barceloní amb el seu boia Ivan Pérez i que, després d'haver-se avançat en el marcador amb un gol d'Iosep, es va veure catapultat quan Jordi Fernàndez va aturar un penal a Molina, i va establir un inesperat 0-4 al marcador al final del primer quart amb un penal transformat per Bonca, un altre de vaselina del propi Bonca i un darrer gol de Iosep .

Era lògic que vingués la reacció local i va arribar amb bon aprofitament de les exclusions que treia Ivan Pérez, que a l'altra banda no es veien correspostes d'igual manera pels col·legiats davant el fort marcatge a Sziranyi. De tota manera al descans encara dominava el Quadis per dos gols.

Vibrant darrer quart
A la represa i amb Jordi Garcia eliminat ben aviat per tres exclusions la cosa es va anar complicant i el cenebistes amb un parcial de 4-0 es van col·locar per davant (8-7), abans que Bonca anivellés novament el marcador abans d'acabar el tercer període.

Aquest darrer quart va ser vibrant, i al gol de Kiku que va posar novament per davant el CN Mataró, els locals van respondre capgirant-lo novament en jugades d'home de més i amb Ivan Pérez jugant per fora.

Els romanesos del Quadis van tornar a demostrar la seva qualitat per posar el 10-11 a falta de menys d'un minut. Es va fer una bona defensa, però es va perdre la pilota en atac i una doble exclusió, imperdonable la d'Andrei Iosep per allunyar la pilota, va permetre que Kiko Perrone marqués l'empat en el darrer segon, en un xut en el qual després d'aturar Jordi Fernàndez la pilota va quedar prop de la línia de gol considerant els àrbitres que l'havia traspassat i per tant donant l'empat a l'equip local.

CN BARCELONA 11 - 11 CN MATARÓ
CLUB NATACIÓ BARCELONA: Aguilar, Santos (1), Bonilla, Kiko Perrone (1), Molina (2), Trilles, Firpo, Esteller (2), Ivan Pérez (3), Ainsworth (1), Mallarach (2), estrany i Badia.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sanchez (1), Víctor Flores (1), Andrei Iosep (3), Balasz Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia (1), Florin Bonca (4), Jordi Garcia (1), Adso Fernandez, Pau Cardenal, Mario Lloret.
ÀRBITRES: Moreno i Cisneros.
PARCIALS: 0-4, 4-2 descans; 4-2, 3-3.