El CNM Quadis guanya a València i continua lluitant per ser a Europa

El matx el va decidir un obús d'Andrei Iosep al darrer segon

El CN Mataró Quadis va guanyar aquest dimecres a València el partit ajornat per la mort de Jesús Rollán i per tant continua lluitant amb Terrassa i Sant Andreu per les places que permetran jugar a Europa la temporada vinent. Igual que el jugat quatre dies abans a la Municipal davant del Terrassa, el matx va ser emocionantíssim i es va decidir en el darrer segon gràcies a un potentíssim llançament del romanès Andrei Iosep.

En el primer quart l'equip mataroní va jugar molt bé amb Pei Garcia i Baloo Sziranyi resolent les accions ofensives i en el segon quart Flores i Iosep s'hi van afegir per augmentar la diferència al descans fins als tres gols (5-8). Però quan tot semblava ben encarrilat, els valencians esperonats pel seu públic va fer un parcial de 5-1 amb bons llançaments exteriors davant la defensa excessivament estàtica del Quadis i així van remuntar el partit.

Al darrer quart l'equip mataroní va ajustar molt millor la defensa i així Jordi Fernàndez ho va tenir més fàcil a la porteria, però tot i això els locals dominaven 12-11 a poc del final. Es va empatar, es va fer una altra bona defensa, temps mort demanat per Dorin Costras, i en el darrer segon del darrer atac Andrei Iosep va llançar un obús que va significar la victòria del CN Mataró Quadis i tres punts molt valuosos.

AGUAS VALÈNCIA 12 - 13 CN MATARÓ
AGUAS VALÈNCIA: Sullà, Arhipkin, Hernàndez, Tanaka (2), Tamarit (1), Àlvarez, Herrera, Cruz (3), Rodríguez (3), Alexandre (3), Cuenca.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sanchez, Víctor Flores (2), Andrei Iosep (4), Balasz Sziranyi (4), Pei Garcia (3), Pau Bach, Florin Bonca, Jordi Garcia, Adso Fernandez, Pau Cardenal, Mario Lloret.
ÀRBITRES: Teulé i Sànchez.
PARCIALS: 3-5, 2-3 descans; 5-1, 2-4.