El Quadis guanya un partit frenètic i vol seguir lluitant pel quart lloc

Un gol de Fran Sànchez va trencar la igualtat a 50 segons del final

El CN Mataró Quadis va solucionar amb èxit el difícil problema que li representava la visita del CN Terrassa, i després d'un mes sense guanyar es va retrobar amb el triomf davant d'un potent equip que a la primera volta l'havia guanyat per 14-9.

Dorin Costras va buscar noves estratègies per superar la dura defensa egarenca i van sortir bé ja que durant el primer quart els visitants es van veure sorpresos per l'efectivitat del capità Jordi Garcia i de Pei Garcia, que va permetre que des del primer moment l'equip local manés en el marcador, això sí sense que l'equip rival deixés mai que la diferència fos superior als dos gols.

Molta igualtat
En el segon i tercer quart va continuar la mateixa tònica de gran igualtat, amb Florin Bonca erigint-se altre cop en el gran golejador local, amb gols de molt bella factura, suplint a un Andrei Iosep una mica espès en aquesta ocasió. A l'altra banda l'ex-mataroní Piralkov dirigia bé el seu equip, però el seu màxim golejador Xavi Garcia topava amb un Jordi Fernàndez esplèndid i el partit es va encaminar així a un darrer quart vibrant.

A aquest darrer tram, al qual es va entrar amb 11-9, el CN Mataró hi va arribar una mica just de forces, ja que encara estava absent per sanció Kiku Garcia i Víctor Flores ja era fora del partit per tres exclusions i no era partit per als joves, i quan el Terrassa va empatar a 11 gols, els jugadors van haver de treure forces d'on no n'hi havia i amb el suport d'un públic entregat van tornar a posar-se per davant cada vegada que els visitants igualaven, fins que a falta de 50 segons Fran Sànchez va llançar una canonada que va significar el triomf local.

CN MATARÓ QUADIS 14 - 13 CN TERRASSA
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Àlex Codina, Fran Sanchez (2), Víctor Flores, Andrei Iosep (1), Balasz Sziranyi (1), Pei Garcia (3), Pau Bach, Florin Bonca (4), Jordi Garcia (3), Adso Fernandez, Pau Cardenal, Mario Lloret.
CN TERRASSA: Juan Carlos Garcia, Sanz (1), Mora, Robles (1), Piralkov (3), Nagy (2), Raül Gallego (2), Aguilar, Pérez, Ivan Gallego (1), Marsal, Xavi Garcia (3), Giol.
PARCIALS: 5-4, 3-3 descans; 3-2, 3-4.