El Quadis cedeix al potencial del líder, l'Atlètic Barceloneta

Espectacular aportació ofensiva del rival Felipe Perrone, que va fer 9 gols

L'equip de Dorin Costras va haver de cedir davant el potencial del líder de la categoria, l'Atlètic Barceloneta, i la inspiració de Felipe Perrone que ell solet va fer 9 gols. Una derrota que es pot considerar previsible i que no hauria d'afectar als mataronistes –al contrari ja que la imatge de l'equip va ser prou bona– de cara a seguit lluitant per buscar la millor classificació possible de cara al play-off pel títol.

El ritme de partit va ser molt alt des de l'inici, i la veritat és que els del Quadis van respondre perfectament al joc dels barcelonistes que només van aconseguir dos gols d'avantatge al descans (7-9). Tampoc en el tercer quart van poder escapar-se, ja que va ser l'únic període que no van guanyar (3-3), però la balança es va acabar de decantar en el darrer quart quan la potència ofensiva de Gabi Hernàndez, i sobretot, Felipe Perrone van deixar ben clar qui és el líder de la Divisó d'Honor.

CN MATARÓ QUADIS 11 - 18 ATLÈTIC BARCELONETA