Albert Fernàndez: “Em faria il·lusió entrenar el Mataró algun dia”

Parlem amb ‘Betu’, el seleccionador català de waterpolo

Com valores el partit contra Polònia? Va ser molt interessant veure el potencial de la catalana en un partit que hem de ser conscients que era contra un rival de poca entitat. Però va ser una gran experiència. Sóc un entrenador jove i el càrrec em fa molta il·lusió tot i que també implica molta responsabilitat.

Quin és el potencial de l’equip català? Catalunya és un equip de molt nivell. Hi ha tres seleccions per sobre de la resta i crec que si la selecció jugués un Europeu o un Mundial, estaria lluitant dins un segon grup, el que va entre els llocs 3 i 8. El potencial hi és.

Amb Catalunya van jugar Jordi Fernàndez i Jordi Garcia, del CN Mataró. Com ho van fer? La veritat és que molt bé. En Jordi Fernàndez va tenir una actuació molt bona amb tres intervencions de molt mèrit mentre que en Jordi Garcia va aportar intensitat, ganes i lluita que és el que vaig demanar a l’equip.

Com veus el moment actual dels dos equips del CN Mataró? Les noies estan en el seu primer any a Divisió d’Honor, els falta experiència però estan fent un paper molt noble i notable que mereix no ser menystingut. Pel que fa al masculí, ha deixat escapar punts impensables com els empats amb Ondarreta o Martiánez o la der-rota a Madrid. Els ha faltat sort en moments puntuals i per culpa d’això no tenen els punts que necessiten per anar quarts, que és el seu lloc, crec, a la classificació.

Et veus entrenant el CN Mataró en un futur? El CNM és el meu club i ho serà sempre i em faria molta il·lusió ser l’entrenador del primer equip algun dia però professionalment i amb tota la carrera per davant em toca dir que no és tan important on entreni sinó que ho pugui fer a Divisió d’Honor o a nivell de selecció. Aspirar al màxim, sigui on sigui.