El CNM El Tot assegura la permanència a la Divisió d'Honor

CN MATARÓ EL TOT 11 - 6 RUBÍ

El CN Mataró El Tot va marcar clarament les diferències que hi ha amb respecte al cuer de la lliga amb un resultat que pràcticament serveix per assegurar el lloc a la màxima categoria estatal per a la temporada vinent. Només un cert relaxament al tercer quart va permetre que les rubinenques maquillessin una mica el resultat.

La resta del partit va ser d’una total superioritat de l'equip local que al descans guanyaven per un contundent 7-2, amb Gal·la Torner i Erika Reyes trobant porteria amb facilitat; la primera des de la seva posició de boia i la segona amb els seus xuts exteriors. A més la defensa deixava sense recursos a les jugadores rivals i amb defensa pressionant o amb ajudes recuperaven nombroses pilotes que acabaven en gol de contraatac.

CN MATARÓ: Noèlia Gómez, Diana Roca, Carolina Plaza, Berta Pérez, Estefania Casas (1), Cristina Gras, Íngrid Garcia, Elena Padilla, Estela Comella, Míriam Abril (1), Erika Reyes (4), Gal·la Torner (5), Marta Rodríguez.
RUBÍ: R.Rodríguez, E.Rodríguez (2), Lorente, Coma, A.Sànchez, Ramos, Garcia (1), Waliño, Sanpons, L.Sànchez (1), R.Fernàndez i L.Fernàndez (2).
PARCIALS: 3-1, 4-1, 1-3, 3-1.