El CN Mataró Quadis cau a quarts de final davant d'un Sabadell superior

Els vallesans van arribar a la final però van caure amb l'At. Barceloneta

CN Mataró 5 - 9 CN Sabadell

CN MATARÓ: Jordi Fernàndez, Sànchez, Flores, Iosep (2), Sziranyi (2), Pei Garcia (1), Kiku Garcia, Bonca, Jordi Garcia, Ados Fernàndez, Cardenal i Lloret.
CN SABADELL: Stanton, Moreno, Pedrerol, Marcos (1), J.Garcia (1), Cércols (1), Rey (1), JM Garcia, Ballart (1), Palma (1), Peisson (3), Guimerà.
ÀRBITRES: Moliné i Sorigué
PARCIALS: 1-2, 0-2, 1-1, 3-4.

Encara amb el record ben present d'aquell darrer partit jugat contra els vallesans a la lliga i que va acabar amb 9-2 després que els mataronins es passessin gairebé mitja hora sense poder marcar, va arribar el partit de quarts de final de la copa del Rei contra el CN Sabadell, que era el defensor del títol i que no va donar cap opció al CN Mataró Quadis de donar la sorpresa en el partit jugat a Puerto de la Cruz a les instal·lacions del CN Martiànez.

Els braços mataronins flaquegen davant Stanton
Novament els braços dels jugadors mataronins es van veure com tenallats i sense força amb la presència al davant de l'intimidador australià James Stanton i amb una pressionant defensa sabadellenca que no donava cap opció clara de xut, provocant continues errades en els llançaments. L'atac mataroní pràcticament no va existir i poc a poc el rival va anar obrint forat al marcador, fins que en el darrer tram ja amb un cert relaxament vallesà es va poder maquillar una mica el resultat.

Les opcions ofensives, amb Florin Bonca ben tapat, van passar sempre pel braç d'Andrei Iosep, que tampoc va estar massa encertat tot i que ho va intentar, i per la feina de Baloo Sziranyi a la boia.

La defensa tampoc va estar al nivell
A més en defensa l'equip no va ajustar les marques i va permetre xuts dels rivals des de posicions molt, massa properes a porteria, i això significa donar massa facilitats a un equip que té molta qualitat en tots els seus homes, i que no va desaprofitar l'ocasió de plantar-se en semifinals i després a la final, on no podria revalidar el títol davant d'un Barceloneta que s'està mostrant molt fort les darreres setmanes.  


RESULTATS DE LA COPA DEL REI

Quarts de final

CN Sabadell- CN Mataró 9-5
CN Barcelona- Sant Andreu 11-10
Barceloneta- Terrassa 12-6
Martiànez- Ondarreta 7-6

Semifinals
Barceloneta- CN Barcelona 12-6
CN Sabadell- Martiànez 8-7

Final
Barceloneta- Sabadell 11-4

El Sant Andreu va estar a punt de donar la sorpresa a quarts de final forçant la pròrroga davant del CN Barcelona, i el Sabadell va trobar més dificultats de les previstes per superar l'equip local, però la final la van protagonitzar els dos favorits amb un desenllaç que indica clarament la superioritat actual dels mariners, actuals líders de la Divisió d'Honor, sobre la resta, amb tres resultats ben contundents sobre Terrassa, CN Barcelona i Sabadell, els tres equips que van per darrere seu a la lliga.