Les subcampiones estatals marquen la diferència

L'Ondarreta no va deixar cap escletxa oberta per a la sorpresa (7-15)

L'equip de l'Ondarreta de Madrid va demostrar el perquè és el segon classificat de la darrera lliga i va trencar el partit des del primer moment sense donar opció a l'equip mataroní ni tan sols de resistir en els primers quarts com havia fet davant d'altres rivals qualificats.

Tot i això després del 2-5 del primer quart les jugadores del Mataró van reaccionar i van aconseguir empatar el parcial del segon quart. ajustant molt millor la defensa. En atac en aquesta ocasió va ser Míriam Abril la que va trobar porteria amb més facilitat i amb un bon joc col·lectiu les jugadores locals van mantenir la diferència fins un 6-9 a poc d'acabar el tercer quart.

Però el darrer quart va ser terrible amb l'equip del Centre esgotat al límit, amb Padilla fora del partit per exclusions, i això va permetre que, capitanejades per Laura López, les madrilenyes obrissin de forma exagerada el marcador pel que s'havia vist a la piscina.

CN MATARÓ EL TOT 7 - 15 ONDARRETA ALCORCÓN

CN MATARÓ: Noèlia Gómez, Diana Roca (1), Carolina Plaza, Berta Pérez, Estefania Casas, Cristina Gras, Íngrid Garcia, Elena Padilla, Estela Comella (1), Míriam Abril (4), Erika Reyes, Gal·la Torner (1), Claudia Comella.
ONDARRETA ALCORCÓN: Carrasco, Míriam López (1), Antón, Hagen (1), de Cayetano (1), Pérez, Peña (3), Rodríguez, Garcia (1), Dodero (3), Laura López (5), Dompablo.
PARCIALS: 2-5, 2-2, 2-3, 1-5.