Dorin Costras: “La lliga és molt equilibrada però ens ha faltat confiança”

Parlem amb l’entrenador del CN Mataró Quadis

El Mataró ha anat de més a menys en la lliga. Com valores la primera meitat? Sabíem que la lliga seria molt equilibrada i els resultats no han estat cap sorpresa. El que ha passat entra dins el possible i és que no hi ha cap equip que no pugui sorprendre’n un altre. Tant Ondarreta com Martiánez eren rivals difícils i no guanyar, previsible. Estaria bé que l’equip recuperés l’encert dels primers partits de cara a la segona volta. De moment encara som a temps de rectificar i intentar tornar a dalt. No ha estat una primera volta dolenta. La competició és difícil, cal recordar el que va passar a la Copa LEN, i que potser ens va desmotivar no passar ronda.

L’objectiu és la quarta posició? L’hem de defensar. Portem assolint-la dos anys però no serà fàcil. Hi ha molts equips que s’han reforçat moltíssim i ningú vol quedar fora del play-off o fer un paper gris. Està pujant la competitivitat dels equips com Terrassa o Ondarreta que a cop de talonari ha fitxat campions mundials i olímpics. Això fa que equips que abans no comptaven ara se’ls hagi de tenir molt en compte.

En breu es jugarà la copa. Confieu en la campanada i ser a la final? Dependrà del sorteig. Nosaltres hi anirem amb molta il·lusió. No ens posarem cap fita però ens agradaria molt optar al títol a la final per defensar la imatge i història nostra dels darrers anys.

Li ha faltat confiança a l’equip? Sí. Ens ha faltat confiança i il·lusió en el que portem de lliga. També el desig de cadascú de millorar en el seu lloc i després l’equip. Hem de ser més constants en el joc i així amb les noves regles, si les aprofitem, podem fer-ho passar malament a més d’un.