El CN Mataró El Tot només aguanta el primer quart

L'experiència del Moscardó i l'actuació arbitral, les claus de la derrota

L'equip del CN Mataró El Tot no va tenir massa a dir en aquest partit davant d'un rival superior i amb molta més experiència a la màxima categoria estatal i que a més es va veure afavorit per l'actuació arbitral que va carregar durament contra la defensa mataronina, que es va veure molt penalitzada amb exclusions.

Durant el primer quart el marcador es va mantenir anivellat amb bon joc mataroní en atac i en defensa, però a partir del segon quart les exclusions van començar a passar factura i les madrilenyes van aprofitar les situacions de superioritat en atac i en defensa van saber frenar el principal potencial mataroní que és el braç d'Èrika Reyes, i van anar obrint forat la marcador per acabar guanyant els tres punts amb comoditat.

MOSCARDÓ 10 - 5 CN MATARÓ EL TOT

MOSCARDÓ: Munilla, Varona, Chacón (1), Gutiérrez (3), Castán, Bautista, Gallego, López (1), Aller (2), Jurado, Espinosa (1) i Moncada (2).
CN MATARÓ: Noèlia Gómez, Carolina Plaza, Berta Pérez, Estefania Casas (1), Rebeca Gordo, Íngrid Garcia, Helena Padilla, Estela Comella (1), Míriam Abril (1), Erika Reyes (1), Gal·la Torner (1), Marta Rodríguez.
ÀRBITRES: F. Fernàndez i A.Domínguez.
PARCIALS: 2-2; 2-0, 2-1, 4-2.