Segon empat consecutiu a la lliga

També és el segon empat seguit a les Canàries (10-10)

Partit molt igualat el jugat a Puerto de la Cruz a Tenerife entre el Martiànez i el CN Mataró Quadis que va acabar amb un empat que es pot considerar just vist el desenvolupament del partit i tenint en compte que als instants finals els dos equips van disposar de bones ocasions per desnivellar el marcador però van estavellar la pilota al pal.

Els equips aprofiten bé les superioritat
El partit va començar bé per als mataronins ja que Bonca va avançar el seu equip, però Carpeño i Bruder, el millor braç de l'equip local, per dues vegades, van aprofitar les jugades de superioritat per posar el 3-1 al marcador, després que Sziranyi desaprofités una clara ocasió al contraatac. Aquest avantatge de dos gols seria el màxim de tot el partit per a un dels dos equips i va durar ben poc ja que Iosep en l'atac següent va marcar el 3-2, i en el segon i en el tercer quart ja es va anar movent entre un avall i empat per entrar-se en el darrer quart amb empat a vuit gols.

Darrer quart emocionantíssim
En el darrer i decisiu quart els dos equips van buscar el triomf, però a la vegada van defensar amb gran intensitat. Kiku Garcia va avançar el Centre amb el 8-9 en jugada de superioritat, però immediatament va empatar Sànchez també en jugada d'home de més. A falta de poc més d'un minut Iosep va treure una canonada de les seves que va entrar per tot l'escaire quan s'estava acabant el temps de possessió i va posar el 9-10. Però en l'atac següent una exclusió va permetre l'empat a 10 marcat per Artola. El Martiànez defensava dur i no rebia exclusions i el Mataró no va poder xutar en el següent atac, i tal com hem dit abans en els dos últims la pilota va anar al pal primer en vaselina d'Artola a falta de 25 segons i després a falta de 5 segons en xut d'Iosep.

MARTIÀNEZ 10 - 10 CN MATARÓ QUADIS

MARTIÀNEZ: Horta, López, Bondarenko (1), Doniz, Holas, Pérez, Silva, Artola (2), Meca (1), Sànchez (2), Carpeño (1), Bruder (3) i Davara.
CN MATARÓ-QUADIS: Jordi Fernàndez, Adso Fernàndez, Fran Sánchez, Víctor Flores (1), Andrei Iosep (2), Balasz Sziranyi (2), Pei Garcia, Kiku Garcia (3), Florin Bonca (1), Jordi Garcia (1), Díaz, Cardenal, Garcia (ps).
ÀRBITRES: Teulé i Muntané.
PARCIALS: 3-2, 3-4 descans; 2-2, 2-2.