Aquest dissabte rival madrileny per al CN Mataró El Tot

CN MATARÓ- La Latina 17.30 a la piscina del Centre

L’equip del Centre Natació Mataró “El Tot” que tant bon debut està tenint a la màxima categoria del waterpolo femení estatal reprèn avui la competició enfrontat a un altre dels rivals “de la seva lliga” i davant del qual esperen poder aconseguir la tercera victòria del campionat. El partit es juga dissabte a les 17:30 hores a les instal·lacions del Centre Natació Mataró i el rival, igual que per a l’equip masculí, és un equip madrileny, el CN La Latina.

El conjunt madrileny està per sota de les mataronines a la classificació, ja que només han aconseguit una victòria, davant del Rubí per 9-3, i un empat, també a la seva piscina davant del Sant Feliu. Fora de casa han perdut a les piscines de l’Ondarreta (13-9), Sant Andreu (14-10) i Mediterrani (11-6), i també a casa davant del Moscardó (6-10). Si analitzem els resultats comuns als dos equips sembla una mica superior l’equip madrileny que ha perdut davant dels rivals grans per menys diferència que les mataronines, però aquestes haurien de fer valer el factor piscina pròpia per emportar-se els tres punts.

7a Jornada (14 gener)
CN MATARÓ- La Latina
Sant Andreu- Ondarreta
Concepción- Sant Feliu
Rubí- Moscardó
Sabadell- Mediterrani

La classificació actualment està així: Sabadell 18; Mediterrani 16, Ondar-reta 13; Sant Andreu 12; Moscardó 9; Sant Feliu 7; CN MATARÓ EL TOT 6; La Latina 4; Concepción 3; Rubí 0. Aquesta temporada i degut a que de cara a la temporada 2006-07 s’amplia la Divisió d’Honor no baixarà cap equip i només el darrer classificat farà la promoció, per tant tot sembla molt ben encarat perquè la temporada vinent l’equip del CN Mataró El Tot torni a jugar a la màxima categoria estatal.